May 29, 2008, 12:59 PM

Утро 2 

  Poetry » Landscape
731 0 5

Слънчевата питка се търкулна

в синята тепсия на небето.

Вятър пеперудите целуна

и ги духна нежно из полето.

 

Румена зората се усмихна

в огледални капчици роса.

Избледнялата луна притихна

и поведе надалеч нощта.

© Елена All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??