19 апр. 2008 г., 16:44

Утро 

  Поэзия » Пейзажная
536 0 3

Утро

 

Небето щедро се изля

в пресъхналото гърло на земята...

Заситена, тревата избуя,

зелени пламъци облизаха полята.

 

Разтърси слънцето коса,

разкъса облачната риза,

нощта внезапно избледня -

прохладен ден на пръсти влиза...

© Елена Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??