Apr 19, 2008, 4:44 PM

Утро 

  Poetry » Landscape
534 0 3

Утро

 

Небето щедро се изля

в пресъхналото гърло на земята...

Заситена, тревата избуя,

зелени пламъци облизаха полята.

 

Разтърси слънцето коса,

разкъса облачната риза,

нощта внезапно избледня -

прохладен ден на пръсти влиза...

© Елена All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??