Този стих преди известно време посветих на Виктор и семейството му, за да им напомня за Родината.
Полъхна леко и разбуди въздуха искрящ от хлад.
Припламна изток, угаси звездите дошли с нощта.
Изплува конски тропот из мъглата на дола.
В далечината с две-три щрихи само се очерта върха.
И лумна алено кълбо.
Роди се ден!
© Снежана Врачовска Все права защищены
Поздравление и весели празници!
Бог щедро да те надари с творческо
вдъхновение и много здраве!