4.04.2015 г., 20:18 ч.

Утро под връх Мургана 

  Поезия » Пейзажна
531 0 1

Този стих преди известно време посветих на Виктор и семейството му, за да им напомня за Родината.

 

          Полъхна леко и разбуди въздуха искрящ от хлад.

          Припламна изток, угаси звездите дошли с нощта.

          Изплува конски тропот из мъглата на дола.

          В далечината с две-три щрихи само се очерта върха.

                И лумна алено кълбо.

                Роди се ден!

         

© Снежана Врачовска Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Интересна миниатюра с нейната ярка образност!
    Поздравление и весели празници!
    Бог щедро да те надари с творческо
    вдъхновение и много здраве!
Предложения
: ??:??