10 дек. 2014 г., 07:38

Утворено писмо 

  Поэзия » Юмористическая
671 0 1

от Прецедателя на Колтурата в НС

 

Колтуртрегер съм голям!

Не с комисия, а сам

ще се справя без проблеми.

За Колтурата ми дреми

и това се вижда ясно.

Против мен защо ли бясно

прутестират тез критени?

Че са фсичките платени,

ясно е и за слепеца.

Нека свиркат! Аз съм спеца

и не могат ме измести

с разни мижави прутести.

Още нявга, като млад,

им показах аз в БИАД

кой съм, що съм...

Колтурфронта

ще щурмува днес архонта

и на разни режисьори,

музиканти и актьори,

как Колтурата се прави,

ще покаже Бинев Слави!

 

(грешките, с исвинение,

са от притиснение)

 

Обнародвал: aborigen

 

 

 

 

© Борко Бърборко Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??