10 окт. 2009 г., 19:45

Увехналият букет 

  Поэзия
540 0 4

Букетът в твоите очи

от цветове е най-прекрасни.

Изящни, брани във зори

с роса дъждовна, още ясна.
Кажи какво го помрачи?

Увехна в него всяко цвете..
Аз питам своите очи..

Защо умряха цветовете?
А само болка там личи

и пустота, но не забрава..
За неживени празни дни

на ранна младост, умъртвяла.

Букетът в тъжните очи,

не ще се съживи отново.

С роса от моите сълзи

стои като безсмъртно слово

написано на камък крив.

Забравено от вековете...

От помен слово, надпис сив

за гробището на сърцето.

© Стефка Крушарова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??