25 мар. 2007 г., 17:54

Увяхнал стон 

  Поэзия
1077 0 3
Ужасен стон пронизва тишината, две ръце от ужаса крещят, дори смеха утихва - на съдбата - и ангелите в мрака веч не спят. Отдалеч се чува страх и разтреперват се листата, поглежда фея с поглед плах и вижда труп насред гората. Приближава бавно и открива момиче с ангелско лице, в прахта завинаги заспива, но остава да тупти едно сърце. Какво се случи, аз не зная, но всичко веч се промени, за една душа това бе края, а за гората - повод да скърби.

© Мира Николаева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??