20 мая 2012 г., 23:32

Уютът на дъжда 

  Поэзия
375 0 1

Уютът

на дъжда

зпалва мойте сетива.

Аз тръгвам

на пътешествието

към целта.

А тя към мене

иде -

усмихната,

сияеща:

Научих нещо ново!

Хайде, сподели ми! -

и двете с нея

хващаме новородените посоки.

В дъжда светът

е семе -

където и да го посееш,

ще те дари

с най-изобилната реколта.

 

© Кирилка Пачева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??