4 сент. 2009 г., 10:21

В безизходица 

  Поэзия
546 1 1

Ужасно е да не знаеш какво да правиш,

ужасно е да нараняваш любимия,

да правиш грешка след грешка

и да се съсипваш в търсене на решения.

 

 

Да се чувстваш безсилен,

да тънеш в обърквания,

да те обгръща черна болка,

но най-ужасното е

любимият да се чувства предаден!

Да изгуби доверие,

да изчезне желанието,

да изстине уханието...

на любовта!

 

 

Ужасно е безсилието, немощта,

да поправиш станалото,

да загърбиш сгрешеното,

но предизвикателството...

е да върнеш ЧУВСТВАТА!!!

© Ваня Янчева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Права си! Най-трудно е да върнеш доверието!Ако счупиш кристална чаша ще можеш ли да я залепиш без да остане следа! Това е ужасната истина!
Предложения
: ??:??