4 янв. 2013 г., 16:08

В безримни тройки 

  Поэзия » Любовная
708 0 2

 

По душа съм само на двадесет и четири,

физически - на почти тридесет и седем,

по знание и мъдрост – на светлинни години.

 

Сега, когато съм готов да ти дам всичко

или всякога, когато пак ще е същото,

не търся сложни думи за чувството си.

 

Вярвам, че си много повече от чудесна

и че съм възможно най-необходимия,

за да пулсираш с незагасващ пламък.

 

Четох наскоро, че преди „края на света“

някои започнали да правят секс по тройки.

Веднъж вече съм пращал истински край.

 

Забравих римите си някъде наоколо,

за да не бъда разлюбен безвъзвратно.

Ще е голяма загуба за човечеството.

 

Галена ли си със стих в безримни тройки?

Можеш да усетиш постоянството на небето

и животворната енергия на слънцето.

 

Няма да мисля непрекъснато за теб,

благословил съм те и ще те любя.

Така ще съм щастлив по-дълго време.

© Васил Георгиев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??