Не е ли грешно да заспя,
щом падащата ми звезда те иска...? -
Морякът на пустинен бряг
ти маха в огледалото от мисли.
И в будност тихо те зова,
през гребените на вълните,
почти удавен от рева,
със който пяната връхлита...
© Младен Мисана Все права защищены