1 дек. 2007 г., 07:54

В червено  

  Поэзия » Любовная
1608 0 18

 Гледай ме.

Очите шептят.

Думи в чувства,

родени за двама.

Слушай ме.

Свири само за теб

всяка струна

 от моето тяло.

Вдишвай ме.

Жива съм,

щом ме топли дъха ти.          

Пулсирай с мен.

Кръвта ти

кристалите

 в моите вени стопява.

Нарисувай ме в себе си.

                      Като  феникс.

Пресъздавай ме,

                      дори да ме няма.

Чувствай ме.

На любовта с безсмъртния цвят.

                                                  Във червено.                                           

                      

 

 

 

                                           Специални благодарности на Даниела за внушението!

                                             http://otkrovenia.com/main.php?action=show&id=84637   

 

 

 

 

© Мариета Вълчева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??