Гледай ме.
Очите шептят.
Думи в чувства,
родени за двама.
Слушай ме.
Свири само за теб
всяка струна
от моето тяло.
Вдишвай ме.
Жива съм,
щом ме топли дъха ти.
Пулсирай с мен.
Кръвта ти
кристалите
в моите вени стопява.
Нарисувай ме в себе си.
Като феникс.
Пресъздавай ме,
дори да ме няма.
Чувствай ме.
На любовта с безсмъртния цвят.
Във червено.
Специални благодарности на Даниела за внушението!
http://otkrovenia.com/main.php?action=show&id=84637
© Мариета Вълчева All rights reserved.
С много обич, прекрасна Мариета.