25 июн. 2009 г., 21:16

В двореца на Великия Творец 

  Поэзия » Философская
566 0 9

Вярвай и смело напред върви,
не се прекланяй пред никого ти.
Научи ли се да гледаш нагоре?
Истините се раждат в простора.


Изпълни волята на Висшата сила,
видимия и невидим свят сътворила.
Насочвай своя разум и съдбата
към животворния плод от делата.


Хората се нуждаят от подкрепа
в търсене на сигурната пътека.
Да ги правиш добри е смела идея,
чудесно е да се посветиш на нея.



Нека обич в сърцето ти да тупти,
да бъдат щастливи твоите дни.
Послушай ме, любовта е топлина.
Тя превръща живота в светлина.


Дарена ти е от Великия Творец,
с нея си във вечния му дворец.
Най-богато той ще те възнагради,
сбъдвайки съкровените ти мечти.

© Васил Георгиев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??