Когато ти е трудно
по пътя на Светлината,
по който си поел.
Когато не виждаш смисъл
да се бориш за това, което искаш.
Когато ти е трудно
усмивката си да намериш:
Спри за миг! Огледай се
и виж колко добри хора си открил
и привлякъл към себе си!
Те са до теб, за да ти дадат опора,
Надежда точно в тежките моменти.
Някои от тях ти добре познаваш,
а други само по лице,
но вътрешно чувстваш,
че заедно сте във една борба:
борба срещу Тъмнината,
борба за повече Любов.
© Калина Все права защищены