8 февр. 2015 г., 12:44  

В едно различно време 

  Поэзия » Любовная
702 0 1

В едно различно време
RemaTe

 

С теб сме толкова далечни,
а всъщност толкова сме близки
и може би защото: 

ти си слънчево небе,
а аз съм, буреносен облак -
гръм, светкавици и дъждове.

© РемаТе Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??