Всичко е нищо.
И всичко си ти.
Когато е тихо
чуваш как се върти.
Покоят разкрива
вековни съдби,
но бързо отлита,
пролетта се топи.
Часовете отлитат,
а ние не спим.
Тишината ехтяща
отеква във дим.
В гонка със времето,
деня и нощта
илюзорно, но истинско
въртиме света.
© Мария Бум- бум Все права защищены