Apr 21, 2015, 10:29 PM

В гонка с времето 

  Poetry » Other
314 0 0

Всичко е нищо.

И всичко си ти.

Когато е тихо

чуваш как се върти.

 

Покоят разкрива 

вековни съдби,

но бързо отлита,

пролетта се топи.

 

Часовете отлитат,

а ние не спим.

Тишината ехтяща

отеква във дим.

 

В гонка със времето,

деня и нощта

илюзорно, но истинско

въртиме света.

© Мария Бум- бум All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??