21.04.2015 г., 22:29 ч.

В гонка с времето 

  Поезия » Друга
315 0 0

Всичко е нищо.

И всичко си ти.

Когато е тихо

чуваш как се върти.

 

Покоят разкрива 

вековни съдби,

но бързо отлита,

пролетта се топи.

 

Часовете отлитат,

а ние не спим.

Тишината ехтяща

отеква във дим.

 

В гонка със времето,

деня и нощта

илюзорно, но истинско

въртиме света.

© Мария Бум- бум Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??