Споделям ли си с тебе топлинка
под одеалото на Любовта
и зимата гореща е в плътта,
събуждам в теб инстинкта на жена...
И няма нужда парно да върти
в тръбите си вода с високи градуси -
Страстта и в двамата на макс е, ври,
и сякаш лято е - Любов и гларуси...
А плажът е Любовното гнездо,
с матракът канещ ни за танц копнежен,
и нека вън сезонът да е снежен,
горещо е... щом слеем се в едно...
09.12.2023.
© Георги Каменов Все права защищены
Колкото до търсенето, тук си има хора и за това, намиращи редовно телето под коча 🤣