Мечтите ми са вашите кошмари.
Кошмарите ви, мои са мечти.
Храната ми сърца са и души!
Дъхът ми е жарава и поквари.
Когато се събуждате със писък,
а пък чаршафите вонят на пот,
тогава, знайте, вашият живот,
е някъде във черния ми списък.
Когато чувствате невидимо присъствие
във празнотата, някъде зад вас,
познахте ли? Това отново пак съм аз -
Неканен гост и смъртоносно бедствие!
Когато лудост в мислите ти броди
и безумие от ада ти шепти,
тогава виж се в своите очи,
и ще ме видиш в себе си, теб водя.
Уплашен ли си? Твоят страх изпивам -
Добре дошъл в кошмара си наживо!
Тук даже в раждането се убива,
а аз... сърцето и душата твои имам!...
18.07.2023.
© Георги Каменов Все права защищены