В Коледната нощ
Коледа е. Сняг вали навън
и затрупва всичко с нежни длани,
чува се отнейде музикален звън -
звън на весели камбани.
В Коледната нощ е толкоз тихо,
бели ангели из небесата пеят,
кръжат наоколо и мило шепнат:
"Исус роди се!", като звездици греят.
Вкъщи е уютно, светло,
веселие и смях във стаята цари,
пламък на свещици трепва
и пръска своите искри.
Дарява всеки късче радост -
на близки, непознати и деца,
омайва, с трепет известява,
че Коледа е вън в нощта!
Желая Весели празници на всички!
Нека те отбележат много щастливи
мигове в сърцата ви!!!
© Виктория Все права защищены
А за стиха те поздравявам и прегръщам!