28 сент. 2018 г., 00:45

В края на безкрая 

  Поэзия » Любовная
544 0 2

 

Душата ми ще чака някой ден,
в края на безкрая ще те чака,
преминала през Ад и Рай и в плен,
на чувствата от светлото до мрака.

 

Безвремието тя ще понесе
и студ и жега няма да усеща,
дори и Господ няма да я спре,
да те дочака за поредна среща.

 

Тъй само със наметка от любов,
ти ще я срещнеш в края на безкрая,
за да се слеете за нов живот,
а ангелите тихо ще запеят!

© Евгения Георгиева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??