17 дек. 2004 г., 17:23

В кръчмата глупости не се говорят 

  Поэзия
793 0 2

В кръчмата глупости не говарят

-Видях Бога - каза пияният.
Онези кърваво се изсмяха.
-Видял си чучура му, що не го изхвърлите тоя? -заяде се просто един.
-Видях Бог,наистина!
-По, дяволите, изчезвай,прекали вече - заблъска го онзи.
Виделият Бога си тръгна, залитайки.

Превишилият скоростта го глобяват.
Прекалилият с водка го гонят.
Прекалилият с Вяра е луд.
Прекалилият в бой е героят!

-Видях Бог - казах и аз.
-Олеле,кво ви става на всички?!
-Прекаляваме и ти е аз,
що не се пробваш, да видим?

Не помня как се прибрах,
нито помня защо го направих.
Помня само един як пердах,
помня, че хубаво го ударих.

© Ясен Крумов- Хенри Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??