14 мая 2017 г., 22:34

В миг на болка... 

  Поэзия » Любовная
507 4 12

 

В миг на болка... ще ме усетиш с вятъра.
Ще те обгърна с пролетния бриз.
И като мъничка прашинка, нежнобяла, 
ще те погаля с първите лъчи.

 

И ще се сгуша в твоята усмивка, 
за да съм спомена задъхан в теб.
И всяка синя изгревна целувка, 
парченце свят ще е от моето сърце.

© Дочка Г Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??