26 сент. 2019 г., 22:01  

В "моите мечти" 

  Поэзия » Любовная
411 2 0

В "моите мечти"

 

Идол мой! Слънце мое! 
В необята светиш ти .... 
Всяка мисъл диша свята, 
щом си в "моите мечти"!

 

Твоят образ запленява 
и напомня за мигът - 
в който всякаква забрава 
тръгна, и дойде Денят!

 

Зная, вечно ще си с мене! 
Зная, вечно ще съм с теб! 
Чрез Любов света живее 
и създава - Светове!!!

 

ЛЪЧИСТА

© ЛЪЧИСТА Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??