18 авг. 2009 г., 01:16

В най-истинската обич да се слеем 

  Поэзия » Любовная
1211 0 34

Сърцето ми няма никога да спре
за теб гореща обич да излъчва.
Любовта красива няма да умре,
в съмнения душата не измъчвай.

За мен си единствената жена,
извор на топлина и живот,
превръщаща в магия света,
спираща на времето бързия ход.

Чувствата ни днес насищат деня,
като свежия въздух те желая.
Моя сбъдната прелестна мечта,
ти на неповторима вечност ухаеш.

Звездите искам да ти подаря,
в очите ти блясъкът им да прелее
и оставяйки щастлива следа,
в най-истинската обич да се слеем.

© Васил Георгиев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??