6 февр. 2006 г., 19:22

В очакване 

  Поэзия
896 0 6

В очакване да се усмихнеш,
забравих аз да зачервя страни.
В очакване да ме погледнеш,
стоях все с отворени очи.
В очакване на мила дума,
за тебе пазех тишина.
В очакване на ласка,
забравих напреде да вървя.
В очакване на обич,
не поглеждах в страни.
В очакване на чувства,
забравях, че веднъж ме нарани.
В очакване на теб самия,
забравих, че и аз живея...

© Теодора Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??