Шепа изворна вода
си откраднах в очите.
За пролетта.
Да я изплача
над първи кокичета.
И се търкулнах
от дървото, сгушена
в ядка на костилка -
да послушам
как тупти светът
в стъпките на зимата.
А ръцете ми чакащи
рисуват върху дъх
снежинки по прозореца.
© Ол Все права защищены