20.10.2009 г., 11:36 ч.

В очакване 

  Поезия
745 0 14

 

 

 

Шепа изворна вода
си откраднах в очите.
За пролетта.
Да я изплача

над първи кокичета.
И се търкулнах

от дървото, сгушена
в ядка на костилка -
да послушам

как тупти светът
в стъпките на зимата.
А ръцете ми чакащи

рисуват върху дъх
снежинки по прозореца.

 

 

© Ол Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??