Oct 20, 2009, 11:36 AM

В очакване 

  Poetry
755 0 14

 

 

 

Шепа изворна вода
си откраднах в очите.
За пролетта.
Да я изплача

над първи кокичета.
И се търкулнах

от дървото, сгушена
в ядка на костилка -
да послушам

как тупти светът
в стъпките на зимата.
А ръцете ми чакащи

рисуват върху дъх
снежинки по прозореца.

 

 

© Ол All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??