13 июн. 2010 г., 20:28

В очакване 

  Поэзия » Любовная
566 0 0


 Едно момиче сред полята чака своята любов.
 Ала той дали ще се завърне? Животът е така жесток.
 Очакването е безмилостно, за любимия на всичко си готов.
 Той й бе всичко - и отдушник, и нейният порок...



© Наталия Табакова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??