19 дек. 2008 г., 02:16

В очакване... и надежда 

  Поэзия » Философская
521 0 3

Тихо е... Хлад и студ, как пуши комина,
мигом старата година на пръсти отминава...
Греят елхи, блещукат весели  украси,
очакваме с радост гост у дома си...
Идва дядо Коледа, с елени наближава,
а от скрина... и джудженце вече шава...

Рождество Христово звезда предвести,
как радост желана сърцата наши пак огрява...
Светли надежди, коледни свидни мечти
и сърца зарежда обичта ни чиста...
Фойерверки... изпращаме година отмаляла...
нека мир, духовност в нас се умножава!

© Елена Калчева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??