2 дек. 2009 г., 16:12

В очите ми звезди преля... 

  Поэзия » Любовная
769 0 3

     Усетил ти без думи самотата ми,

     в очите ми зведи преля..

     И блясъкът на слънцето в душата ми 

     отново като в приказка изгря!

 

     Оставяш винаги звезди по мойте устни,

     а в погледа ми - капчици роса...

     И искам никога да не изчезва

     изгрялата в очите ни дъга!!

© Вени Николова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??