18 мар. 2014 г., 22:30

В очите ти живее самота 

  Поэзия » Любовная
519 0 1
В очите ти живее самота –
но аз не мога вече да лекувам,
в сърцето си отдавна съм сама,

 

а някъде душата те целува.
Там някъде подавам ти ръка,
и зная че ще можеш да я вземеш,
там някъде, накрая на света
единствена в очите ти живея,
единствени обичаме в нощта
с последната единствена прегръдка,
там някъде си давам да умра,
прераждайки се в всяка твоя стъпка.
В очите ти живее самота –

 

във старата ни къща без подпори,
ключът ми се изгуби в пепелта -
сега е твърде късно... да отворя.



© Деси Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Отново ме впечатли, Деси!!!
    Дано успееш да откриеш ключа!!!
Предложения
: ??:??