5 июл. 2006 г., 00:15

В очите ти вали 

  Поэзия » Другая
1454 0 11


Видях - в очите ти вали,
макар и да ги скриваш в здрача.
Изглежда много трябва да боли,
когато мъж с горчиви сълзи плаче.
Не крий сълзите,
знам - боли.
На кой не се е случвало да плаче?
И ако днес проливен дъжд вали,
под слънчеви лъчи след ден ще крачиш.
Вдигни очи - на устните напрегнати
ще нарисувам с пръстите усмивка.
Така е лесно - мъничка извивка
променя в миг прогнозата за времето.

© Мая Попова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??