10 мар. 2008 г., 08:05

В отчаян опит да си отмъстя 

  Поэзия » Любовная
563 0 1
В отчаян опит да си отмъстя
за стореното преди много време,
в очите твои не се вгледах
и съвестта сега гризе ме!

Нежна бях и те обичах.
Преструвах се! От болка го направих!
След което дълго те отричах
и да страдаш сам те изоставих!

Сега поглеждам те и съжалявам.
Май наистина сгреших!
Но е късно да се извинявам.
Вече отмъстих.

И какво спечелих? Нищо.
Само себе си погубих!
Имала съм любовта и всичко,
но в глупав опит да си отмъстя, май че ги загубих!

© Валентина Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??