27 сент. 2008 г., 23:08

***(в пет и половина) 

  Поэзия
539 0 22

 

С малка чанта смешни спомени,
с червен чадър в ръка
и разноцветни минали усмивки,
сгънати прилежно в джоба,
до ъгъла на днес пътувам дълго.
На два-три пъти леко се изгубвам -
по грешка съм взела карта от утре.
И завивах, вместо направо, обратно.
На спирка „Време”,
от сянката на часовника,
валят тихи случайности.
Точно в пет и половина имам среща.
С някого.

Със себе си.

Със вятъра.

 

 

© Дора Павлова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??