26 дек. 2006 г., 14:11

В последния миг...(Не заспивай) 

  Поэзия
847 0 5

Не заспивай,когато си тръгваш,
не заспивай,когато вали,
не заспивай,когато е тъжно,
и сърцето до болка кърви!

Не отбягвай небрежно с поглед
тази моя голяма любов,
не отричай - не ми се заричай.
не забивай в любовта ми игли!

Погледни ме сега, макар и за кратко,
погледни ме, докато още съм тук,
утре ти ще бъдеш далаче,
утре аз ще бъда със друг.

© Силвия Спасова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??