26 янв. 2011 г., 13:03

В прегръдката... 

  Поэзия » Другая
689 0 0

В прегръдката на древна магия се намирам

носи ме нежно през тълпите човешки

кара мозъка ми да вибрира

мисли странни да се реят из него

мисли точно като тази

© Димитър Кенанов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??