19 нояб. 2021 г., 20:27

В прегръдките на друг 

  Поэзия
391 0 0

Куплет (1) 

Бях глупак, защото се вързах на лъжите ти.

Спомни си, кой бърса в онези дни сълзите ти.

Кой ти казваше, че си всичко на този свят.

А ти ме излъга, подигра се с мен и моята душа.

 

Наистина не помниш, когато бях единствен за теб.

Сочеха те с пръст, но аз останах твоя човек.

До онзи ден, когато ми каза това.

Че искаш за известно време да останеш "сама".

 

Никак не беше вярно, но се съгласих.

И в този момент разбрах колко много сгреших.

Обърнах гръб на всички, защото с теб бях щастлив.

Глупак съм, защото аз не те нараних.

 

Припев (х2)

Грешка беше и ти го знаеш много добре. 

Отдавна не е мое твоето сърце. 

Продължи напред, остави ме мене тук. 

Не мога да те гледам в прегръдките на друг. 

 

Куплет (2) 

Моите мечти умряха заедно с теб.

Преди бях весел, а сега съм тъжен поет.

Продължи напред, аз ще остана тук.

Не, не мога да те гледам в прегръдките на друг.

 

Умирам бавно, както умря твоята любов към мен.

Въпреки това ще запомня всеки наш ден.

Чувствата си не мога да скрия.

Не съм магьосник от душата си да те изтрия.

 

Отдавна не вярвам в твоите думи.

Искаше само мен, но и колко други зад гърба ми.

Ключа от сърцето ми се счупи.

Всичко хубаво,това са нашите последни минути.

 

Припев (х2)

Грешка беше и ти го знаеш много добре. 

Отдавна не е мое твоето сърце. 

Продължи напред, остави ме мене тук. 

Не мога да те гледам в прегръдките на друг.

© Мартин Димчов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??