11 февр. 2011 г., 13:34

В ритъм бият сърцата 

  Поэзия » Другая
441 0 2

В ритъм бият сърцата

Не искам да спирам вървежа -
пътят бил труден - дали?
В душата е важен копнежа,
сърцето с любов погали.

Не искам да изпадам в заблуда,
че огън в сърцето гори.
Знам, че не става с принуда,
нито с пачка сухи пари.

Душата сама не играе в играта,
трябва партньор - убеден си и ти.
Ако в ритъм синхронен бият сърцата,
никой не ще ги тогаз укроти.
06.02.2011г.

© Васил Йотов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??