1 февр. 2010 г., 01:37  

В ръцете ти 

  Поэзия » Любовная
1244 0 35


http://www.youtube.com/watch?v=vfnsK2PdFKE

 

(на Ди)

 

Понякога, само понякога,

с поглед далечен в морето,

седя аз сама, във очакване

на слънцето над хоризонта.

 

Денят и нощта се догонват,

а тук от брега на зората -

се вслушвам в зова на делфините -

от теб дали носят послание.

 

Тогава си спомням за времето,

когато разсмивахме лятото.

На кея на нашите блянове

вълните разплискваха щастие.

 

Невидимо бягаха дните ни -

там където се ражда нощта.

Морето бе толкова сприхаво

сърдита бе всяка вълна.

 

Но имахме фея-орисница,

от залези люлка ни сплиташе,

в косите на белите облаци

потъвахме нежно в обичане.

 

Понякога, само понякога,

се моля в дълбоко мълчание.

В ръцете ти, мъжките - двете,

побира се моето мечтание.

 

 

31.01.2010

Jullie

© Юлия Димитрова Все права защищены

Автор запретил голосование.
Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??