Нощ е и градчето е осветено от луната,
а от някъде звучи лунната соната.
Сърцето ми тупти изпълнено с мечти,
дори когато в съня си затворил съм очи.
Аз всяка нощ само теб сънувам,
как под топлия дъжд с теб танцувам.
Капките по лицето ти като утринна роса,
а дъждът пропил се е в твоята коса.
Телата ни нежно едно до друго се допират,
а ръцете ни са вплетени в любовен танц.
Страстно по устните ще те целуна,
след като дъждът измил е твоя гланц.
© Йонко Йонков Все права защищены