6.09.2014 г., 20:05 ч.  

В съня 

  Поезия » Друга
435 0 2

Нощ е и градчето е осветено от луната,

а от някъде звучи лунната соната.

Сърцето ми тупти изпълнено с мечти,

дори когато в съня си затворил съм очи.

Аз всяка нощ само теб сънувам,

как под топлия дъжд с теб танцувам.

Капките по лицето ти като утринна роса,

а дъждът пропил се е в твоята коса.

Телата ни нежно едно до друго се допират,

а ръцете ни са вплетени в любовен танц.

Страстно по устните ще те целуна,

след като дъждът измил е твоя гланц.

© Йонко Йонков Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??