11 мая 2012 г., 12:22

В съня ми... 

  Поэзия » Любовная
920 0 4

 



Мисълта за теб ме прави щастлива,
вечер тя те води в съня ми.
Щом изгреят звездите, луната заспива,
в небето нейде потъва страха ми.

Самотата така е обсебила дните,
сякаш времето вече е спряло.
Откакто замина, не спират сълзите
и всичко наоколо е тъй запустяло.

Бавно без теб се движат стрелките,
колко ли време ще бъде така?
Искам отново да затворя очите
и да те видя до мен в съня. 

05.05.12г.           Силвия Даракчиева

© Силвия Даракчиева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??