May 11, 2012, 12:22 PM

В съня ми... 

  Poetry » Love
925 0 4

 



Мисълта за теб ме прави щастлива,
вечер тя те води в съня ми.
Щом изгреят звездите, луната заспива,
в небето нейде потъва страха ми.

Самотата така е обсебила дните,
сякаш времето вече е спряло.
Откакто замина, не спират сълзите
и всичко наоколо е тъй запустяло.

Бавно без теб се движат стрелките,
колко ли време ще бъде така?
Искам отново да затворя очите
и да те видя до мен в съня. 

05.05.12г.           Силвия Даракчиева

© Силвия Даракчиева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??