В съня ми
Във съня ми запява китара,
във съня ми звучи песента,
твоят образ в нощта се разтваря
и изчезва далечна звезда.
Аз потъвам в безкрайни пространства,
в свят измислен, неясен за мен,
за да търся в нощта красотата,
за да търся стиха вдъхновен.
Но изчезва далечното време,
всяка болка и всяка тъга,
нереалните образи в мене
ме понасят във синя мъгла.
И до утрото дълго ще бродя,
и ще търся оная следа,
за да мога до тебе да стигна,
за да бъде със мен любовта.
Мария Мустакерска
© Maria Mustakerska Все права защищены