Apr 13, 2022, 10:12 AM

В съня ми 

  Poetry » Love
544 0 3

   

         В съня ми

 

Във съня ми запява китара,

във съня ми звучи песента,

твоят образ в нощта се разтваря

и изчезва далечна звезда.

 

Аз потъвам в безкрайни пространства,

в свят измислен, неясен за мен,

за да търся в нощта красотата,

за да търся стиха вдъхновен.

 

Но изчезва далечното време,

всяка болка и всяка тъга,

нереалните образи в мене

ме понасят във синя мъгла.

 

И до утрото дълго ще бродя,

и ще търся оная следа,

за да мога до тебе да стигна,

за да бъде със мен любовта.

                    Мария Мустакерска

 

© Maria Mustakerska All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • zelenaradost (Милена Френкева) и RumyanaShtereva (Румяна Щерева), много благодаря!
  • Сън сънувах, що ли го сънувах
    щом на утрото, пак съм сама.
    Ала как ще усетим,
    че сме живи и с някого вечни
    ако няма я в нас любота! Нека да има сънища!
  • Красива, нежна и тиха поезия, която чух с душата си.
Random works
: ??:??